Pulsar Digex C50 met IR iluminator

Pulsar Digex C50 met IR iluminator
1.250,00 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode76635I
4779022925115
Full-colour beeldvorming van zonsondergang tot zonsondergang in de Color Twilight-modus
In de diepe schemering, wanneer het menselijk oog al geen details van waargenomen objecten kan onderscheiden, geeft de Digex C50 een helder beeld weer met de juiste kleurweergave, waardoor de jachttijd tot in de nacht wordt verlengd.
Realistische kleurweergave overdag
De Digex C50 combineert de full colour beeldvorming van klassieke daglenzen met ultieme digitale functionaliteit.
Nachtzichtbereik van meer dan 500 meter
De Digex C50 heeft de beste gevoeligheid in zijn klasse voor infrarood spectrum (nachtgevoeligheid), inclusief een golflengtebereik van 900-950 nm. Het apparaat is zeer effectief in combinatie met onzichtbare IR-verlichting. Dit maakt de Digex C50 een perfect hulpmiddel voor het detecteren van doelen zoals wilde zwijnen, herten en elanden op een afstand van 500 meter.

Tot 10 uur batterijduur op één keer opladen
De Digex C50 wordt gevoed met twee oplaadbare batterijen: één ingebouwd met een capaciteit van 4,9 Ah, de andere vervangbaar met een capaciteit van 2 Ah. Een enkele lading garandeert een batterijduur van maximaal 10 uur.

Stream Vision 2. WiFi-integratie met iOS- en Android-apparaten
De ingebouwde WiFi-module verbindt het apparaat met Android- of iOS-smartphones met behulp van de Stream Vision 2 mobiele applicatie. Deze combinatie opent een breed scala aan opties: software-updates voor draadloze apparaten, realtime beeldoverdracht naar het scherm van het mobiele apparaat, digitale functies voor afstandsbediening en nog veel meer. Gebruikers die in de applicatie zijn geregistreerd, krijgen cloudopslagruimte voor foto's en video's die met het apparaat zijn gemaakt.

Klassiek ontwerp. Montage op standaard 30 mm ringen
De Digex C50 biedt visuele esthetiek op elk jachtwapen. Van buitenaf lijkt de richtkijker op een klassiek dagvizier in een behuizing van 30 mm. Deze vormfactor biedt flexibiliteit voor het monteren van de scope op jachtwapens met behulp van beproefde ringoplossingen.

De Digex C50 biedt een keuze uit tien verschillende dradenkruizen die variëren in kleur, configuratie en functie: direct shot en ballistisch, schaalbaar (FFP) en niet-schaalbaar (SFP). Nulresultaten worden opgeslagen in vijf opnameprofielen. Elk profiel kan maximaal 10 nulafstanden bevatten.

Uiterst nauwkeurig richten met de "Picture-in-Picture"-modus
Met de "Picture-in-Picture"-functie kan de schutter een zeer nauwkeurig richtkader weergeven. Het frame beslaat slechts 10% van het totale weergavegebied en bevat een vergroot beeld van het doel en een dradenkruis, dat de gebruiker een gedetailleerder beeld van het richtgebied geeft en visuele controle over het gehele gezichtsveld geeft.