Hikmicro Raptor RQ50LN, Raptor Binoculair

308100678001
Hikmicro Raptor RQ50LN, Raptor Binoculair
5,199.00 *Prijzen zijn inclusief btw
De HIKMICRO Raptor RQ50LN-verrekijker combineert toonaangevende thermische prestaties met een hoogwaardige dag- en nachtzichtcamera om het ultieme beeldte leveren in een ergonomisch en gebruiksvriendelijk behuizing.
De Hikmicro Raptor RQ50LN Is combinatie van  een thermische verrekijker , een digitale dag- en nachtcamera en een laserafstandsmeter in een. En daarmee biedt de Hikmicro de ultieme innovatieve verrekijker met  ongekende observatiemogelijkheden in thermische of echte levendige kleuren, van dichtbij of van een afstand, overdag of 's nachts bij slecht weer mist en regen. Door de combinatie van warmtebeeld en nachtzicht over elkaar heen projecteren krijg je een zeer scherp en goed aan te spreken beeld.

Extreem hoge thermische gevoeligheid, NETD <20mK

Het ergonomisch kijkerhuis is comfortabel voor langdurig gebruik en zorgt ervoor dat alle belangrijke bedieningselementen gemakkelijk binnen "vingerbereik" liggen. De focus voor het warmtebeeld bevindt zich op de brug van de verrekijker, tussen beide oculairs.. De Raptor wordt gevoed door 3x 18650-batterijen voor een werkduur van 8 uur en het uitneembare batterijcompartiment vergemakkelijkt het wisselen van de batterijen.

De restlicht sensor heeft een hoge resolutie: 2560x1440, levert overdag een helder en levendig beeld en werkt bij zeer weinig licht, tot 0.001Lux. Met de  ingebouwde 940nm IR-verlichting is het beeld ook onder volledige duisternis nog duidelijk zichtbaar. De Hikmicro Raptor beschikt over een unieke beeldoplossende vermogen, deze modus zorgt voor helderheid van het beeld, zelfs  tijdens mistige dagen.

De laatste lens aan de voorkant van de Raptor is van de Integrated Laser Range Finder. Dit kan afstanden meten van doelen tot op 1000 meter afstand en is nauwkeurig tot op ± 1 meter. De Raptor heeft ook een kompas en GPS ingebouwd voor gedetailleerde locatie-informatie.

Het dubbele oculair levert tegelijkertijd informatie aan beide ogen, wat een scherp beeld bevordert en comfortabeler is voor langdurig gebruik. De oculaitbreedte kan worden aangepast om comfortabel op uw ogen aan te sluiten. De ingebouwde sensor kan zien wanneer u de verrekijker van uw gezicht afhaalt en schakelt automatisch de displays uit om eventuele lichtverspilling te voorkomen die u in het donker zou kunnen verlichten. Daarnaast spaart dit de batterijen.
Specificaties:
Sensor (thermisch): VOx 640 x 512, 12 µm
Sensor (digitale NV): CMOS 2560 x 1440
IR-type: 940nm (ingebouwd, adj. beam)
Lens (thermisch): 50 mm lens, focusseerbaar
Gezichtsveld: 8,8° x 7,0°
Vergroting (optisch): 3,4x
Vergroting (digitaal): 1 / 2 / 4 / 8 / 16x
Monitor: OLED 1024 x 768
Detectie: 2600 meter / 350 meter NV
Batterij: tot 8 uur
Gewicht: 1120 gram