Hikmicro Lynx Pro LH15

Warmtebeeld handkijker 12 Uhm

200000019357
Hikmicro Lynx Pro LH15
1.185,00 *Prijzen zijn inclusief btw
De Hikmicro LYNX L15 handheld warmtebeeldcamera die is ontworpen om het zicht buiten en 's nachts te verbeteren. Het is ideaal voor wandelen, reizen, jagen, zoeken en redden, beveiliging / patrouilleren en wetshandhavingstoepassingen.

De Hikmicro LYNX L15 heeft een IR-resolutie van 384 x 288px 12Uhm detector, een thermische gevoeligheid van minder dan 35mk (bij 25 ° C) en een framesnelheid van 50Hz. De zeer gevoelige detector biedt duidelijke thermische beelden, zelfs in totale duisternis, die zichtbaar zijn via het 720 x 540px, 0,2-inch LCOS-scherm van de monoculaire. De gebruiker kan het thermische palet van de Hikmicro LYNX L15 naar wens aanpassen: je kunt kiezen uit Black Hot, White Hot, Red Hot en Fusion.

Naast selecteerbare thermische paletten, bevat de Hikmicro LYNX L15 Handheld een digitale zoom (1x , 2x , 4 x , 8x) en de volgende functies:

* Doeltracking op hoogste temperatuur: volgt een ‘hotspot’, bijvoorbeeld een dier of persoon, waardoor de gebruiker gemakkelijker doelen kan volgen
* Video opnemen
* Snapshot vastleggen
* Wi-Fi Hot Spot: gebruik de Hik-Thermal-app om beelden die door de monoculair zijn gemaakt in realtime op een secundair apparaat te bekijken; de gebruiker kan ook de digitale zoom en de functie Video opnemen via de app bedienen
* Slaapmodus: schakelt de kijker tijdelijk uit om de levensduur van de batterij te verlengen
* Thermische media die zijn opgeslagen met de functies Video en Snapshot vastleggen, kunnen worden opgeslagen op het ingebouwde geheugen van 8 GB van de Hikmicro LYNX L15.

De Hikmicro LYNX L15, wordt ook geleverd met een type C-interface en een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij die tot zeven uur stroom kan leveren (zie de ‘Technische specificaties’ voor meer informatie).

De Hikmicro LYNX L15 handheld warmtebeeldcamera is een goedkope, hoogwaardige, draagbare infraroodcamera die geschikt is voor vele toepassingen.