Hikmicro Gryphon GH25L

Hikmicro Gryphon GH25L
2.140,00 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode308100364
6974004640699
De Gryphon LRF GH25L warmtebeeldkijker van HikMicro heeft alles in huis voor zicht tijdens dag en nacht, zelfs in barre weersomstandigheden. Z’n krachtige sensor creëert duidelijke beelden en scherpe weergaves gebaseerd op temperatuurverschillen. Daarnaast verscherpt de beeldoptimalisatie de randen van objecten waardoor er een nog duidelijker beeld weergegeven wordt. Deze beelden kunnen in maarliefst 6 kleurenschema’s weergegeven worden: Optical, White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion en Image Fusion.

Het scrollwiel op het toestel laat u de 1-8x digitale zoom bedienen en eenvoudig en snel door de menu’s navigeren. De batterijen zijn uitneembaar, hierdoor kunt u de Gryphon LRF GH25L warmtebeeldkijker zo lang gebruiken als u wilt, mits uw batterijvoorraad toereikend is.

De T-Vision app van HikMicro (geschikt voor Android en iOS) laat u foto's en video's overdragen naar uw smartphone en ook de instelling van het apparaat aanpassen.

Deze LRF (Laser Range Finder) uitvoering meet afstanden tot het object tot op wel 600 meter, met een meetmarge van ± 1 meter.