Het Brabants Jachthuis. Dé winkel voor mensen die van het buitenleven houden.

Olight S2R Baton 2

Oplaadbare zaklamp

Olight S2R Baton 2
Olight S2R Baton 2
Olight S2R Baton 2
Olight S2R Baton 2
Nu 76,95 *Prijzen zijn inclusief btw
Olight S2R Baton II Oplaadbare Zaklamp

De S2R Baton II heeft heel veel mogelijkheden. Het is een uitgebreide zaklamp met een kleine lengte van 10 cm. Je kunt de lamp gemakkelijk in je broekzak mee nemen en met de blauwe riemclip (1 zwarte clip is extra meegeleverd) kun je de zaklamp aan je riem of tas bevestigen.
Met de zaklamp wordt een zeer platte USB kabel meegeleverd welke compatible is met andere Olight modellen. Hiermee kun je de zaklamp opladen, zonder batterijen te moeten verwisselen. En met de handige magneet aan de achterkant van de lamp kun je de lamp ook handsfree gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan werkplaatsen of een ruimte in huis waar je graag goed zicht wilt hebben én je handen vrij kunt houden voor werkzaamheden.
De LED zaklamp heeft een driekleurige LED indicator in de schakelaar: groen, oranje, rood waarmee de resterende energie in de accu ten opzichte van de lichtstand wordt aangegeven.

De S2R Baton II laadt sneller dan de oude versie. De nieuwe TIR lens geeft een strakke bundel en een helder beeld (spot). En de verbeterde textuur van het handvat heb je een nog betere grip.

De zaklamp heeft een lengte van 10 cm en levert 5 lichtstanden waarbij de hoogste lichtstand 1150 lumen licht levert.

Standen.
1. max 1150-400 Lumen 2+230 min (2x dubbelklik) 135 m bereik
2. 400 lumen 4 uur 80 m bereik.
3. 120 Lumen 14 uur 45 m bereik
4. 15 lumen 100 uur 15 m bereik
5.  0.5 Lumen  60 dagen
Strobe functie (3x snel drukken op de schakelaar)

Deze pocket zaklamp heft een fade-in fade-out dimfunctie bij de hoge lichtstanden. Hiermee kun je het verblindend effect bij het activeren van de lamp verminderen. Verder is de lamp shockproof waardoor je de lamp gerust een keer vanaf tafelhoogte kunt laten vallen, zonder dat deze niet meer functioneert.

De zaklamp beschikt over een lock out functie, waarmee je de schakelaars kunt vergrendelen. Dit kun je doen door de zaklamp uit te zetten en vervolgens de schakelaar meer dan drie seconden ingedrukt te houden. Hierna zal de moonlight stand kort branden en vervolgens uitschakelen. Dat is het signaal dat de lock out functie is geactiveerd. Voor het ontgrendelen van deze lock functie houd je de schakelaar wederom drie seconden ingedrukt.

Overige eigenschappen:
  • Batterij: 3200mAh Rechargeable. ORB-1865C32  3.6 Volt 11.5 Wh
  • Led type: Cree XM-L2 LED Cool White
  • Reikwijdte: maximaal 135 meter
  • Waterdicht (IPX-8 =2 meter)
  • Lichtkleur: Cool white CCT 6500K CRI 70


Meegeleverd worden:
  • Olight draagtasje
  • polsbandje
  • opbergdoosje accu
  • gebruiksaanwijzing.


Een fraaie geannodiseerde blauwe ring rond de kop van de lamp en de schakelaar maken de lamp direct herkenbaar als een echte Olight.
5 jaar garantie!

Let op: De zaklamp heeft geen dop aan de achterzijde. Om de body los te schroeven gebruik je de schroef direct achter de kop van de lamp.