Het Brabants Jachthuis. Dé winkel voor mensen die van het buitenleven houden.

Laksen Limited Edition Ashcombe Coat

Heren

Laksen Limited Edition Ashcombe Coat
€ 899.00 499.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode3170

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Laksen Limited Edition Ashcombe Coat - 2XL

€ 499.00
Limited Edition Ashcombe Coat.

Van €899,00 voor €499,00 Laatste stuk!

Laksen Limited Edition Ashcombe jas is een elegant en functioneel schietjack.
De Ashcombe tweed jas is ideaal om te jagen of als een warme jas voor vrije tijd en heeft alle functionaliteit voor een geslaagd dagje uit in het veld.
De Ashcombe jas is beschermd met een geruisloos technisch CTX-membraan dat volledig 100% wind-waterdicht en ademend is voor betrouwbare bescherming waarop u kunt vertrouwen.

De buitenste tweed wordt beschermd door een tefloncoating die overtollig water en vuil afstoot, waardoor de stof licht en draagbaar blijft.
Er zijn grote patroonzakken en handwarmerzakken met bevestigingsriemen om je zakken open te houden voor gemakkelijke toegang tijdens het jagen.
Als je op zoek bent naar het ultieme in elegantie en luxe, dan zal dit duurzame waterdichte jack met zijn kenmerkende tweed je een gevoel van trots en verwennerij geven elke keer dat je het draagt ​​voor zowel jagen als vrijetijd.

Gemaakt van 100% luxe Pure New Scottish Wool voor een kenmerkende, natuurlijk warme stof die een veelzijdige, robuuste buitenstof geeft die er mooi uitziet en zacht aanvoelt
Technisch CTX-membraan dat gegarandeerd volledig wind-waterdicht en ademend is, ongeacht de lichaamstemperatuur, dus als je actief blijft, blijf je comfortabel en droog
Teflon coating om vlekken door water of vuil te voorkomen
Twee grote handwarmerzakken met snellaadriem voor gemakkelijke toegang tot uw patronen
De ritssluiting aan de voorkant is een tweewegs, effectieve en robuuste ritssluiting bedekt met een stormflap met authentieke knopen die je volledig beschermen tegen het barre weer
Druppelstrip rond de zoom om te voorkomen dat het water omhoog komt
Laksen-tweeds worden zowel op het platteland als in de stad gedragen, en de kleuren weerspiegelen dat typisch