Ansmann Sensor Headlight HD450 FRS

Ansmann Sensor Headlight HD450 FRS
46,75 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode1600-0528
4013674191970
Hoogwaardige hoofdlamp met bewegingssensor, oplaadbaar, dimbaar, focusseerbaar, 450 lumen  

Licht, makkelijk mee te nemen en krachtig!
Met slechts 125 g (inclusief oplaadbare batterij) is de ANSMANN HD450FRS zeer comfortabel om te dragen. De powerpack heeft maar liefst 450 lumen en bereikt een lichtbereik van maar liefst 92 meter!

Oplaadbare batterij:
De lamp werkt op een Li-Ion oplaadbare batterij met geïntegreerde veiligheidselektronica. Dit heeft een vermogen van 3,7 V met een capaciteit van 1400 mAh. Dankzij de lithium batterij heeft de hoofdlamp een batterijduur tot wel 12 uur!

Optimale verlichting dankzij verschillende verlichtingsfuncties
Dankzij de veelzijdige functies is de hoofdlamp een echte allrounder! Twee verschillende lichtniveaus zorgen voor het nodige licht voor de betreffende toepassing, en de LED kan ook traploos worden gedimd met behulp van het dimmerwieltje. Bovendien heeft de lamp een focussysteem dat verlichting over een groot gebied in onscherpe toestand of spotverlichting in gefocusseerde toestand mogelijk maakt.

Verstelbare lampkop
De zeer heldere 5W LED en de 45° verstelbare hellingshoek van de lampkop zorgen voor een optimale verlichting in elke situatie. Dankzij het focussysteem kan het verlichte gebied naar wens worden aangepast.

Beschermingsklasse IP65
Dankzij de IP65-beschermingsgraad is de hoofdlamp volledig beschermd tegen stof, aanraking en waterstralen, waardoor hij bijzonder geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Bewegingssensor
Deeze hoofdlamp beschikt over een inschakelbare bewegingssensor. Hierdoor kunt u met een handbeweging de lamp aan/uit schakelen.

Multifunctioneel gebruik
Hoofdlampen zijn niet alleen geliefd bij dagelijks gebruik door joggers en fietsers, maar ook bij het jagen, in de industrie, bij ambachtslieden, hulpdiensten, bij het kamperen, klimmen en vissen. Onze krachtige HD450FRS biedt zeer krachtige verlichting en bevat een verscheidenheid aan functies. Het is daarom ideaal voor verschillende toepassingen