Morakniv Hunting Narrow Boning

Morakniv Hunting Narrow Boning
42,95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeMO14235
7391846028307
De Morakniv Hunting Straight Boning Is een klasiek uitbeenmes. Door zijn lemmetvorm en hoge stijfheid is dit mes bij uitstek geschikt voor het uitbenen van wild.
De messen uit de Hunting line zijn ontworpen om te presteren in verschillende situaties tijdens alle seizoenen van de jacht. Ontwikkeld voor de jager, bieden deze jachtmessen zowel kracht als stabiliteit bij elke snede.
Het vlijmscherpe lemmet is gemaakt van 100% gerecycled Zweeds RVS, een duurzame en lokale manier om met een schaars materiaal om te gaan. Deze staalsoort heeft een uitstekende taaiheid, scherptebehoud en duurzaamheid. Het heft is gemaakt van getextureerd kunststof in een signaalkleur. Dit heft maakt het mes verrassend licht, eenvoudig te reinigen en duidelijk zichtbaar. Verder zorgt de textuur voor een fantastische grip in alle weersomstandigheden. Het mes blijft het langst mooi als deze niet in de afwasmachine gereinigd wordt. De kunststof schede is vergrendelbaar en is opengewerkt, hierdoor is deze eenvoudig te reinigen.
Lengte lemmet (cm)        15.5
Lengte handgreep (cm)        14
Lengte totaal (cm)        28.3
Gewicht (gr)                116