Jetboil Flash Carbon - Camping kooktoestel

Jetboil Flash Carbon - Camping kooktoestel
139,00 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode00973618
858941006557
De systemen van Jetboil zijn eenvoudig en betrouwbaar en benutten elk grammetje van de FluxRing-technologie voor een maximale efficiëntie en snel koken in drie seizoenen.
In feite hebben we speciaal onze toonaangevende Flash ontwikkeld om water te koken in slechts 100 seconden. Jetboil levert een betrouwbare start en de snelle kooktijden maken ongeregelde kooktoestellen perfect voor het opwarmen van soepen, het zetten van koffie, of het koken van water voor pasta's en gevriesdroogde maaltijden.

De Flash is een brander en beker ineen, waarmee je onderweg eenvoudig, snel en veilig een maaltijd of warme drank kunt koken.
De piëzo ontsteking zorgt voor een veilige en snelle ontbranding en de temperatuur indicator op de neopreen hoes geeft aan wanneer het water warm genoeg is om thee of koffie te maken.
Op deze manier bespaar je gas omdat het water geen kookpunt hoeft te bereiken.

De pan is af te sluiten met een kunststof deksel die meteen dienst kan doen als drinkdeksel zodat u zonder morsen de drank kunt drinken.
Eenmaal genuttigd, berg je brander, gasblikje(100g), eventueel pandrager en stabiliserende voet netjes op in de 1 L beker.
Specificatie:
Inhoud - volume        1 l
Product gewicht        371 g
Kooktijd (0,5 liter)        100 sec.
Kookcapaciteit gasblik 100gr        10 l
Diameter verpakt        102 mm
Hoogte verpakt        180 mm
Output        2,6 kW
Aantal personen        1-2
Gastank stabilisator inclusief        Ja
Piëzo        Ja
Brandstof        Isobutaan/propaan
Output regulator        Nee