Het Brabants Jachthuis. Dé winkel voor mensen die van het buitenleven houden.

Meopta MeoPro Air 8 x 42 HDED+

nu met gratis Lenspen

Meopta MeoPro Air 8 x 42 HDED+
Meopta MeoPro Air 8 x 42 HDED+
699.00 *Prijzen zijn inclusief btw
De Meopta 8x42 MeoPro Air HDED+ verrekijker biedt een superieure kijk- en bedieningservaring door goed ontworpen optica te combineren met een uitzonderlijke oogafstand en comfortabele uittredepupil in een lichtgewicht en ergonomische behuizing.


Extra-lage dispersie (ED) fluorideglaslenzen, behandeld met gepatenteerde antireflectie MeoBright multicoatings, en compacte Schmidt-Pechan-prisma's leveren levendige, ware kleurenbeelden die helder en scherp zijn over het hele gezichtsveld. De lenzen zijn verder behandeld met Meopta's gepatenteerde MeoShield- en MeoDrop-exterieurcoatings die de lensoppervlakken beschermen tegen krassen en het reinigen van oliën en andere verontreinigingen gemakkelijk maken zonder residu achter te laten. Deze coatings zorgen ervoor dat de lenzen vrij blijven van onvolkomenheden die uw glaspartij kunnen verstoren en u laten onderdompelen in het zicht. Het optische systeem, gecombineerd met de vergroting en lensdiameters, produceert een lange oogafstand en brede uittredepupil die de brede kijkhoek aanvullen - dit vertaalt zich in een kijkervaring die vrijwel geen vermoeidheid van de ogen elimineert en de noodzaak om uw hoofd zijdelings te bewegen aanzienlijk vermindert - aan de zijkant om de hele scène voor je te zien.

Meopta ontwierp de verrekijker met het oog op ergonomie om vermoeidheid van de gebruiker tijdens lange observaties te minimaliseren. Het grote focuswiel in het midden is gemakkelijk te gebruiken met beide handen en een dioptriecorrectieknop op de focusknop zorgt voor een nauwkeurige scherpstelling, zelfs als u normaal gesproken een corrigerende bril draagt. Om de naam van de Air waar te maken, is de behuizing gemaakt van een lichtgewicht en duurzame magnesiumlegering die in het midden wordt verzwaard door het prisma-ontwerp, zodat ze comfortabel in de hand liggen, en ze hebben een ontwerp met open brug / dubbel scharnier dat verder snijdt gewicht zonder in te boeten aan kracht of stabiliteit. Beschermende rubberen bekleding omhult het lichaam en zorgt voor een slipvaste grip, vooral in koude en natte omstandigheden. De behuizing is gevuld met stikstof en afgedicht om waterdicht te zijn en bestand tegen interne condensatie in extreme omstandigheden.
    Specificaties;