Ridgeline Pintail Explorer Pants

Ridgeline Pintail Explorer Pants
184,00 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
200000026993
Water- en winddichte broek met versterkte knie- en bilgedeeltes. Uniek aan deze broek zijn de verstelbare broekspijpen waardoor vrijwel iedereen de perfecte fit moet kunnen creëren. De broek is gemaakt van een Lichtgewicht QUIET-TEX 5KTM-stof. Op de dijbenen zijn twee waterdichte zakken te vinden. Tevens beschikt de broek over elastische taillebanden met riemlussen voor optimaal comfort.

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Ridgeline Pintail Explorer Pants - Maat M / 48

€ 184,00

Ridgeline Pintail Explorer Pants - Maat L / 50-52

€ 184,00

Ridgeline Pintail Explorer Pants - Maat XL / 54

€ 184,00

Ridgeline Pintail Explorer Pants - Maat XXL / 56

€ 184,00
De bijpassende Outdoorbroek voor de Pintail Smock en het Torrent Euro II-jack. De pintail-broek is waterdicht, winddicht en extreem stil en ademend. De Pintail-broek heeft zakken met waterafstotende ritsen om de waardevolle inhoud 100% te beschermen tegen nattigheid. Het absolute hoogtepunt van de broek is echter het beschermde Tri-Fit-beenverstelsysteem.

Veel mensen hebben een groot probleem bij het vinden van een waterdichte broek in de juiste beenlengte omdat de taille te breed of te strak is voor de juiste lengte. In de regel kan een broek met een waterdicht membraan niet gemakkelijk worden gesneden. De Pintail Explorer Pants heeft een slim systeem waarbij de drager in slechts enkele stappen de broek kan aanpassen aan de juiste beenlengte. De broek is stevig en geschikt voor vrijwel alle denkbare omstandigheden.

Specificaties:

* Membraan waterdichtheid: 10.000 mm H²0
* Ademend vermogen: 5.000 g / m² / 24 uur
* Elastische tailleband met riemlussen