Laksen Woodhay Wingfield Coat

Wind-Waterdicht en Ademend

200000017654
Laksen Woodhay Wingfield Coat
Laksen Woodhay Wingfield Coat
Laksen Woodhay Wingfield Coat
Laksen Woodhay Wingfield Coat
649.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode3162
Woodhay Wingfield Coat.

Laksen Woodhay Wingfield Coat w.CTX is een hoge kwaliteit pure scheerwol 100% Schotse wol Tweed herenjas, gemaakt van de fijnste pure wol die lichter is dan traditionele tweed en iets korter dan andere schietjassen waardoor het ideaal is voor crossover tussen country schieten en stads leven.

Deze slim gestylede tweedjas maakt deel uit van de nieuwe Laksen Woodhay tweed-collectie met een uitgebreid assortiment Tweed-kleding en accessoires voor een elegante, stijlvolle landelijke look.
De Woodhay tweed jas is ideaal om te jagen of als een warme jas voor vrije tijd en heeft alle functionaliteit voor een geslaagd dagje uit in het veld.
De Woodhay-jas is beschermd met een geruisloos technisch CTX-membraan dat volledig 100% wind-waterdicht en ademend is voor betrouwbare bescherming waarop u kunt vertrouwen.

De buitenste tweed wordt beschermd door een tefloncoating die overtollig water en vuil afstoot, waardoor de stof licht en draagbaar blijft.
Er zijn grote patroonzakken met afvoergaten en handwarmerzakken met bevestigingsriemen om je zakken open te houden voor gemakkelijke toegang tijdens het jagen.
Als je op zoek bent naar het ultieme in elegantie en luxe, dan zal dit duurzame waterdichte jack met zijn kenmerkende tweed je een gevoel van trots en verwennerij geven elke keer dat je het draagt ​​voor zowel jagen als vrijetijd.

 • Gemaakt van 100% luxe Pure New Scottish Wool voor een kenmerkende, natuurlijk warme stof die een veelzijdige, robuuste buitenstof geeft die er mooi uitziet en zacht aanvoelt
 • Technisch CTX-membraan dat gegarandeerd volledig wind-waterdicht en ademend is, ongeacht de lichaamstemperatuur, dus als je actief blijft, blijf je comfortabel en droog
 • Teflon coating om vlekken door water of vuil te voorkomen
 • Twee grote handwarmerzakken met snellaadriem voor gemakkelijke toegang tot uw patronen
 • De ritssluiting aan de voorkant is een tweewegs, effectieve en robuuste ritssluiting bedekt met een stormflap met authentieke knopen die je volledig beschermen tegen het barre weer
 • Druppelstrip rond de zoom om te voorkomen dat het water omhoog komt
 • Laksen-tweeds worden zowel op het platteland als in de stad gedragen, en de kleuren weerspiegelen dat typisch.
 • De Woodhay tweed kleuren zijn landelijke kleuren als saliegroen, de bleke “gorsy” en dieprood, gedraaid met marineblauw.
  Maar dat zijn alleen de voor de hand liggende kleuren in deze specifieke check, daaronder vind je een aantal verschillende kleuren, die de Woodhay eigenlijk zijn karakter geeft
 • Onderdeel van de Laksen Woodhay Tweed-collectie voor een Country tweed van de hoogste kwaliteit om je tweed schietpak compleet te maken
 • Gewicht 1370 g (groot)