Härkila Lynx Trousers

Wind-waterdicht en ademend

200000022857
Härkila Lynx Trousers
Härkila Lynx Trousers
Härkila Lynx Trousers
Härkila Lynx Trousers
399,95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode110120197

Dit artikel is beschikbaar in diverse uitvoeringen

Härkila Lynx Trousers - Maat 54

110120197
€ 399,95
De Lynx Trousers is onze meest veelzijdige wind- en waterdichte shellbroek met een AXIS MSP camouflagepatroon.
Hoewel ze zijn ontworpen voor stalking, maken hun vele praktische ingebouwde jachtfuncties ze geschikt voor een breed scala aan schietactiviteiten, van het jagen op reeën in het begin van het jaar tot uitjes in de late herfst.

Net als de jas in het assortiment is de Lynx Trousers gemaakt van een zachte, geborstelde, geluidsarme stretch tricot stof.
Ze bevatten ook ons ​​eigen wind- en waterdichte HWS (Härkila Weather System) membraan dat speciaal is ontworpen voor de jacht en rekbaar, soepel en geluidsarm is.
De soepelheid en elasticiteit van de stof en het membraan zorgen ervoor dat de broek op natuurlijke wijze je bewegingen volgt, waardoor je bewegingsvrijheid hebt, zelfs als je er een isolerende laag onder draagt.
De Lynx Trousers is voorzien van AXIS MSP-camouflage, die de omtrek van de jager verstoort en de drager doet opgaan in de achtergrond.
MSP staat voor Multi Season Pattern en, zoals de naam al doet vermoeden, is deze camouflage ontworpen om effectief te zijn op verschillende terreinen in verschillende tijden van het jaar.
De broek heeft twee schuine voorzakken en twee dijbeenzakken.
De rechter dijbeenzak is voorzien van een patroonhouder.
Ze zijn ook versterkt bij de enkels met een stevige Cordura®-stof.
De Lynx Trousers heeft ook sterke, nylon verstelbanden bij de enkels en soortgelijke aanpassingen achter de knieën.
Deze zorgen voor meer ruimte rond de knieën, wat handig is voor jagers die veel bewegingsvrijheid nodig hebben. De tailleband van de broek is voorzien van bretelsknopen en aan de linkerkant bevindt zich een D-ring voor het bevestigen van diverse uitrustingsstukken.