Dames kleding

Dameskleding bij Het Brabants Jachthuis

Bij ons in de winkel in Uden treft u veel kwaliteitskleding ook met een meer modieuze vrouwelijke pasvorm voor uw ultieme buitenbeleving tijdens de jacht / jachthondensport of andere outdoor activiteiten.
We bieden voor elk wat wills in veel verschillende prijscategorieën, van de merken; Pinewood, Deerhunter, Swedteam, Foresta, Chevalier, Jagdhund, Laksen, Seeland, Härkila, Rovince en Baleno.
Uiteraard hebben de verschillende merken allemaal hun eigen specifieke eigenschappen en kwaliteiten. Zo bieden wij waterdichte kleding met een membraam, welke wind en water tegenhouden en anderen hebben liever weer kleding die lichter is en snel droog, vanzelf sprekend is al onze kleding van robuuste kwaliteit, die tegen een stootje kan.

Vanwege de vele verschillende pasvormen en kwaliteiten, is het soms lastig, kleding via de website te bestellen en voor ons om het daarvoor op voorraad te houden, daarom hebben wij er eerst voor gekozen onze kleding merken wel te laten zien op de website, maar er is voorlopig géén bestel mogelijkheid, om het voor u en voor ons werkbaar te houden.
Wij zien u dan ook graag bij ons in de winkel, waar u alle verschillende kwaliteiten kunt zien en u de mogelijkheid te geven, hier in de winkel deze verschillen te ervaren.