Wild koken met ree

Kookboek

Wild koken met ree
Wild koken met ree
20,00 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeISBN978-9081915632
200000014380
Wild. Koken met ree - Donald Buijtendorp & Ed van de Schootbrugge

In dit boek vertelt Donald Buijtendorp alle ins en outs over het ree en geeft veel recepten waarin de pure smaak van ree tot z’n recht komt.
Alweer het derde kookboek van Donald Buijtenhuis en Ed van de Schootbrugge over wild.
Nu zijn ze aan de slag gegaan met het meest delicate stukje wild van Nederland.
Eigenlijk van alle landen waar het ree zijn leefgebied heeft.
Leer ook het ree herkennen. Hoe oud is die nu eigenlijk? Is een zes-ender minimaal 6 jaar oud? Absoluut niet, hij zou zomaar één jaar oud kunnen zijn.
In dit boek staat het allemaal beschreven. Leerzaam, nuttig en met een ‘duurzaam’ einde, het voedselcircuit.
Nee, geen hoog culinaire beroepsuiting, geen kunstig opgemaakte borden, gewoon eenvoud, ruw, wild.
Zeg maar: zo uit het bos, laten besterven en dan op het vuur, in de Dutch oven, de grill of de Green Egg.
Heerlijk, eenvoud, daar gaat het om en om de pure smaak van ree.
De rug is geweldig, de nek is super, het is maar net wat je er mee doet.
Lees de recepten van Ed van de Schootbrugge, de chef.


ISBN: 9789081915632                        
Publicatiedatum: November 2016
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 112
Gewicht: 366 gr
Afmeting: 240 x 165 x 11 mm