Het Brabants Jachthuis. Dé winkel voor mensen die van het buitenleven houden.

Sus Scrofa in de pot. Hoe je wild zwijn lekker klaar maakt

Kookboek

Sus Scrofa in de pot. Hoe je wild zwijn lekker klaar maakt
Sus Scrofa in de pot. Hoe je wild zwijn lekker klaar maakt
20.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeISBN978-9081915625
Sus Scrofa in de pot. Hoe je wild zwijn lekker klaar maakt - Donald Buijtendorp, Ed van de Schootbruggen & Herman ter Weele

‘Sus Scrofa in de Pot. Hoe je wild zwijn lekker klaar maakt’, heet het nieuwe boek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge.
Dat het over wild zwijn gaat zal duidelijk zijn.
Net als het vorig jaar uitgekomen boek over de wilde gans is het een kookboek, maar wel met alles erbij dat je eigenlijk van de diersoort wild zwijn hoort te weten.
Het wild zwijn is puur, eerlijk en duurzaam en hartstikke wild.
Juist daarom is Herman ter Weele van Slagerij/wildhandel ter Weele & Zn uit Oene als mede-auteur er bij gehaald.
Passie, kennis van het natuurlijke wild gaat nu perfect samen met de kunde van de schrijver en de chef.
Een hartstikke leuk boek. Informatief? jazeker en als wild-geïnteresseerde kun je eigenlijk niet zonder en voor de hobby-kok en BBQ-liefhebber gewoon een must.
Het is ook zeker een boek dat aanslaat bij de bewuste consument. De consument die wil weten waar ons voedsel vandaan komt, die puur natuur beter vindt dan fokstallen en anti-biotica.
Wilde zwijnen worden beheerd, ze worden geschoten, en die geschoten worden eten we ook op.
Het is goed en eerlijk voedsel en komt zo uit het bos en van erg dichtbij.


ISBN: 978908191915625                        
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 160
Afmeting: 240 x 165 x 11 mm