Het Brabants Jachthuis. Dé winkel voor mensen die van het buitenleven houden.
HET BRABANTS JACHTHUIS - Dé Winkel voor Natuur- en Outdoorbeleving


Onze winkel ademt de sfeer van "het buitenleven" en alle warmte die u daarvan als buitenmens geniet, want met de juiste kleding, bestaat slecht weer niet meer!
In onze winkel vindt u een compleet assortiment van artikelen die uw verblijf buiten zullen veraangenamen. Of u het nu gebruikt voor de Jacht, Wandelen, Jachthonden training, Vissen of welke buitenactiviteit dan ook, bij ons vindt u het. Van Wind & Waterdichte kleding voor de meest extreme omstandigheden, tot een sneldrogende en luchtige zomer outfit.

Kijk gerust al even op de virtuele rondleiding op de link hieronder;                                                     Clickt u op de foto hieronder dan komt u
                                                                                                                                Bij de jachthonden trainings artikelen en
                                                                                                                                 alles voor uw hond.
   

Wij beschikken over zéér uitgebreide collectie jacht- en outdoorkleding collectie voor zowel dames als heren. Een complete Life-style ervaring in onze winkel.
Van chique tot robuust & casual, en in iedere prijsklasse. Daarnaast hebben wij ook vele accesoires, cadeau en decoratie artikelen en nog veel meer.

In ons assortiment hebben wij diverse befaamde jacht & outdoor merken zoals Härkila, Seeland, Laksen, Chevalier, Fjällräven, Pinewood, Swedteam, Foresta, Dubarry, Deerhunter, Jagdhund en nog vele andere.
Ook op het gebied van laarzen en schoenen hebben wij ruime keuze uit bekende merken zoals Aigle, Ariat, Le Chameau, Dubarry, Hanwag, Härkila, Meindl, Gate-Way  en Gri-sport.

Uiteraard ook voor de Jachthondenwinkel / Jachthondentraining bent u bij ons aan het juiste adres, om uw uitrusting te completeren met een zeer ruime keuze aan trainings artikelen, zoals dummies, dummyvesten en belonings snoepjes.

Zoekt u iets specifieks en hebben wij het niet in ons assortiment? Dan bestellen wij dit graag voor u. Wij proberen de site zoveel mogelijk uptodate te houden, echter het kan gebeuren dat artikelen op onze website op voorraad staan, maar helaas in de fysieke winkel juist zijn uitverkocht. Wij proberen u dan te helpen door weer opnieuw te bestellen of een vervangend produkt te leveren.
Wij zien u graag terug in onze winkel in Uden, waar wij altijd voor u klaar staan met een verse kop koffie en een goed advies.

Rico van der Scheer.Aanbiedingen

                                 


                            Coupeuse service

Bij het Brabants Jachthuis hebben we een eigen vermaak
service voor uw kleding, deze service bieden wij u graag,
omdat niet iedere kleermaker / -ster, membraam-gevoerde
kleding kan aanpassen, doen wij dit graag voor u.
Meestal binnen enkele dagen is uw kleding klaar voor
gebruik, voor ingewikkeldere kleding moeten wij wel een
vergoeding vragen, maar voor het eenvoudig inkorten van
een standaard zoom kost u dit niets extra.


                                   Schoen service

Er is niets wat zo fijn loopt als uw oude schoen, echter
ook die hebben niet het eeuwig leven. Wij bieden u naast
de gebruikelijke fabrieksgarantie ook de service om uw
schoenen / laarzen te laten verzolen.
Dit wordt gedaan door een schoenmaker die volgens de
eisen van het betreffende merk werkt met originele zolen
en onderdelen.
Dit is een service waarmee wij u ook graag van dienst zijn.


Waarom uw hond een badjas fijn vindt?
Uw hond aporteert uit het water, apporteert van grote afstand op het land en wordt daardoor warm en koelt in het water zeer snel weer af. Dit zijn de ideale omstandigheden voor een "Cold-water tail" wat neerkomt op het verkrampen van staart zenuwen, dit is een zeer pijnlijke situatie voor uw hond. U zult dan ook merken dat door deze pijn, uw hond geen werkwil meer heeft en zijn/haar staart drukt. Zeker, wanneer de hond tot rust komt na inspanning tijdens de jacht of training en in de auto ligt af te koelen, vergroot dit de kans op een "Cold-water tail". Met een Dry-up cape of Warm-up cape is dit voor een groot deel op te vangen. Bijkomend voordeel is dat uw "natte" hond bij thuiskomst inmiddels weer is opgedroogd. Dat scheelt weer een hoop ergernis wanneer de hond zich nog eens lekker uitschud in de woonkamer.